Αποστολές - Επιστροφές

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) και ο χρόνος παράδοσης κατα μέσο όρο ορίζεται σε 1-3 εργάσιμες. Μπορείτε πάντα να ελέγχετε την πορεία της αποστολής σας στο ELTA COURIER με τον κωδικό αποστολής που θα βρείτε στο email σας.

Για αποστολή σε όλη την Ελλάδα το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 35,00€, διαφορετικά υπάρχει σταθερή χρέωση 3,00€ ανά παραγγελία.

Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας η αποστολή γίνεται εντός 5 ημερών. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση με την καταχώρηση της ειδικής παραγγελίας σας.

Είμαστε στη διάθεση σας πάντα για απορίες και διευκρινίσεις.

Αλλαγές Προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Βήματα:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου για να δηλωθεί η επιθυμία σας.

2. Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος. Κρατήστε τον κωδικό του προϊόντος που σας ενδιαφέρει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία της αλλαγής.

3. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη συναλλαγής στο δέμα που είναι για επιστροφή.

4. Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, θα αποσταλεί η νέα παραγγελία σας. Κατά την παράδοση της αποστολής θα γίνει η επιστροφή του δέματος από το ίδιο courier.

Η αλλαγή προϊόντων έχει έξοδα 5,00€ που αφορούν το έξοδα της νέας αποστολής και επιστροφής. Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελίας με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα χωρίς ενημέρωση καλείστε να καλύψετε το κόστος της αποστολής με χρέωση παραλήπτη (δικη σας χρέωση).Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς.

Αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε ειδικές παραγγελίες.

Επιστροφή Χρημάτων

Σε επιστροφή που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 5 ημερών από τη μέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Μην ξεχνάτε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για το αίτημα σας και για τυχόν απορίες που έχετε. Η αποστολή του δέματος πρέπει να γίνει με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή δική μας χρέωση. Σε περίπτωση που επιλέξετε να στείλετε το δέμα με κάποια άλλη εταιρεία, αναλαμβάνετε εξ΄ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς.

Η επιστροφή χρημάτων έχει έξοδα 5,00€ που αφορούν το έξοδα της επιστροφής. Από το καθαρό ποσό της επιστροφής θα αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής χρημάτων.

Για την επιστροφή χρημάτων θα χρειαστεί να μας δώσετε το iban ή τον τραπεζικό λογαριασμό, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα του λογαριασμού που επιθυμείτε να κάνουμε την επιστροφή των χρημάτων. Σας συνιστούμε να τα στείλετε γραπτώς είτε μέσω email (ariaboutiquecollection@gmail.com), είτε στα social μας (Instagram).

Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή σε ειδικές παραγγελίες.